lampión štěstí létající 100x40cm barevný mix 1020117

Kód: M1020117
95 Kč –5 %
lampión štěstí létající 100x40cm barevný mix 1020117
95 Kč –5 % 90 Kč
Na skladě (5 Ks)
Můžeme doručit do:
5.4.2024
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Papírový létající lampión štěstí Vám přinese opravdu nevšední a originální zážitky. Z lampionů přání se stal hit nejrůznějších oslav a slavnostních příležitostí jako jsou narozeniny, svatby, firemní akce, městské slavnosti, festivaly, oslavy a párty, výročí a valentýnské oslavy, novoroční oslavy atd. Splňte si svá přání i VY!

NÁVOD NA POUŽITÍ:
1. Lampión vyjměte z obalu a nerozbalujte (bude se Vám na něj lépe psát).
2. Napište na lampión své přání a potom jej opatrně rozbalte.
3. Uchopte lampión za obroučku a nafoukněte balón (krouživým pohybem).
4. Připevněte lihovou svíci k drátěnému háčku, důkladně zajistěte roztažením drátků a ujistěte se, že je svíce opravdu dobře uchycena a nemůže upadnout.
5. Uchopte lampión za drátěnou obroučku a druhou rukou za horní cíp, horní část lampiónu držte směrem od těla a vzhůru.
6. Zapalte svíci. Buďte opatrní - dbejte, ať nezapálíte také lampión. Dávejte pozor na případné odkapávání lihu na ruce či oblečení. Doporučujeme zapalování provádět dvěma osobami - jedna drží roztažený lampión a druhá zapaluje.
7. Jakmile se svíce rozhoří, ohřátý vzduch začne nafukovat lampión. Pomáhejte postupně roztahovat stěny balónu. Lampión začne pomalu stoupat - podržte jej za obroučku, než ucítíte dostatečně silnou vztlakovou sílu, aby mohl po vypuštění rychle vzletět. Lampión po vypuštění nechte volně letět, nepřivazujte jej, a ani k němu nepřivazujte žádné další předměty.

VAROVÁNÍ:
Není hračka. Určeno pouze pro dospělé osoby. Manipulace s otevřeným ohněm. Dbejte důsledně všech bezpečnostních opatření. Důkladně prostudujte návod na použití a dodržujte následující bezpečnostní předpisy k ochraně Vašeho zdraví i zdraví a majetku třetích osob. POUŽITÍ VÝHRADNĚ NA VLASTNÍ ZODPOVĚDNOST!

Uvedená cena je za 1 ks. Dodáváme ve 4 barvách: bílá, žlutá, červená, modrá. Lampión je balený v sáčku se závěsem. Součástí balení je i návod na použití.

Doplňkové parametry

Kategorie: Lampiony
Šířka: 40 mm
Výška: 1000 mm
Hloubka: 5 mm
Hmotnost: 0.060000 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: