stolní hra HONEY COMBINE / LOCK THE FLOCK 3990072

Kód: M3990072
299 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zábavná stolní hra LOCK THE FLOCK. - Stolní hra pro trénování postřehu a kombinačního myšlení pro 2 až 4 hráče.

Probouzející se louka vyhnala na pastvu desítky ovcí, které musí být do večera zpátky v ohradě. Připrav se na jejich počítání, u kterého rozhodně neusneš. Pastevecký pes ti nepomůže. Kombinuj, sčítej, násob... Buď rychlejší než soupeři a dávej si pozor! Támhle ti už jedna malá ovečka utíká k lesu.

BALENÍ OBSAHUJE:
- 28 hracích kartiček (ve tvaru šestiúhelníku)
- pravidla hry
- textilní sáček na úschovu kartiček
- servisní SMS kód - v případě ztráty jakékoli kartičky Vám ji znovu zašleme prostřednictvím tohoto kódu

Pravidla hry:

Na začátku hry LOCK THE FLOCK si hráči rozdají hrací karty (dva hráči - každý 11 karet, tři hráči - každý 9 karet, čtyři hráči - každý 7 karet). Cílem každého hráče je v co nejkratším čase ze svých karet sestavit a uzavřít ohradu pro ovce. V každé správně uzavřené ohradě musí být nejméně jedna ovce a jedno vodní koryto. Výsledkem hry je počet ovcí násobený počtem vodních koryt v jedné uzavřené ohradě. V případě, že se hráči podaří ze svých karet uzavřít více než jednu ohradu podle pravidel, je výsledkem jejich součet. Takto uzavřené ohrady na sebe nemusí navazovat. Při skládání ohrad nesmí žádná slepá část plotu zasahovat dovnitř ohrady. Pravidla hry povolují situaci, kdy uvnitř uzavřené ohrady vznikne jedno nebo více volných, kartami nevyplněných polí. Po oznámení výsledku nejrychlejšího hráče musí ostatní hráči neprodleně ukončit svou hru okamžitým uzavřením ohrad. Vítězem hry LOCK THE FLOCK se stává hráč s nejvyšším dosaženým výsledkem.

Vhodná pro děti od 9 let.

VAROVÁNÍ:
Nebezpečí vdechnutí a spolknutí malých částic.

Uvedená cena je za 1 ks. Dodáváme v krabičce.



www.honeycombine.cz





Každá stolní hra HONEY COMBINE z produkce MFP paper s.r.o. obsahuje i praktický pytlík který je neocenitelnou pomůckou pokud chcete hru vzít na dovolenou nebo na chatu na víkend. Herní kartičky jednoduše vložíte do pytlíku který je pro tyto karty speciálně vyroben. Stáhnete jej šňůrkou a můžete si na něj dát i visačku aby jste poznali která hra je v pytlíku aniž by jste jej otevřeli. Visačka se jménem a obrázkem hry je také součástí balení.

Doplňkové parametry

Kategorie: Klasické hry
Šířka: 145 mm
Výška: 145 mm
Hloubka: 65 mm
Hmotnost: 0.22 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: